lenen kost geld

Minilening afsluiten

Bent u eruit dat voor u de beste vorm van snel geld lenen een minilening is? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een minilening afsluiten. De vraag blijft dan natuurlijk, waar moet u op letten als u een minilening wilt afsluiten? Wat zijn de aandachtspunten, en waar kunt u terecht? Een minilening afsluiten op zich is namelijk niet heel lastig. Nagaan wat het u totaal gaat kosten is een andere uitdaging. De kosten worden soms namelijk min of meer verborgen aangegeven op de website van de de verstrekker waar een minilening afsluiten mogelijk is.

Er zijn nog altijd verschillende aanbieders van minileningen, al kan het wel een zoektocht zijn naar de aanbieder van de beste minilening. En natuurlijk is het de vraag wat voor u de beste is. Bij een minilening afsluiten kan het natuurlijk gaan om de goedkoopste minilening, maar het kan u ook gaan om snel geld lenen binnen 10 minuten zonder BKR toetsing. Dan maakt de prijs u een stuk minder uit, maar wilt u gewoon snel geld lenen.

Kiezen van de juiste minilening

Welke snelle minilening voor u de juiste is, hangt natuurlijk ook af van uw wensen. Toch gaan wij ervan uit dat de beste minilening een combinatie heeft van een snelle uitbetaling, en lage kosten. Hoewel we bij de minilening vooral over relatief lage kosten mogen spreken, omdat minileningen zeer dure vormen van geld lenen zijn.

minilening afsluitenAls we kijken naar snelheid en kosten van de minilening is de beste tip feitelijk om geen minilening af te sluiten. Een minilening afsluiten is zoals reeds aangegeven nogal een prijzige aangelegenheid (bij het gebruik van de extra opties). Als u nog geen klant bent bij de verstrekkers van de minileningen zal het in ieder geval te allen tijde 24 uur gaan duren voor het geld op rekening wordt bijgeschreven. Sommige verstrekkers van de reguliere doorlopende krediet halen deze termijn ook! Een minilening afsluiten of een doorlopend krediet kan enkele honderden Euro’s verschil maken in de kosten.

Ondanks het gegeven een minilening afsluiten meestal uit nood geboren wordt, raden wij u toch aan om wat tijd te nemen voordat u daadwerkelijk de keuze maakt voor een minilening. Ga ook eens op zoek naar alternatieven voor het geld lenen met BKR, of eigenlijk voor het geld lenen zonder BKR toetsing.
U kunt hierbij denken aan de Gemeentelijke Krediet Banken. Hier wordt wel een toetsing gedaan bij het BKR, maar er wordt bijvoorbeeld minder gelet op eventuele coderingen, maar meer op de sociale aspecten van het verstrekken van de lening.

Totale kosten minilening afsluiten

snel 1000 euro lenen

Als u een minilening wilt gaan afsluiten is de beste tip om uw ogen niet te sluiten voor de bijkomende kosten en de zeer beperkte looptijd. U zult zich moeten realiseren dat een minilening nu eenmaal een dure vorm van geld lenen is. En als u € 400,- gaat lenen, en extra opties wenst bij uw minilening zult u in de meeste gevallen tussen de € 450,- en € 500,- moeten terugbetalen, en dat ook nog eens binnen 30 dagen. Het is dus nooit en te nimmer een voordelige manier van direct geld lenen als u extra snel het geld wilt ontvangen en extra zaken geregeld wilt hebben.
Houdt u het daarbij eenvoudig en zonder extra zaken hoeft u alleen maar de standaard rente (JKP) te betalen en komt een minilening van € 400,- uit op een terug betaling van bijvoorbeeld € 404,30.