lenen kost geld

Kleine lening

Voor alle helderheid zullen we beginnen met de definitie van een kleine lening. Onder een kleine lening verstaan wij een lening tot € 1000,-. Voor alle bedragen erboven geldt dat deze over het algemeen ook vrij eenvoudig bij aanbieders aan te vragen zijn. Er zijn veel verstrekkers van leningen die, min of meer, de neus ophalen voor een kleine lening. De vraag is dan ook waar u een kleine lening nog af kunt sluiten. En of er meer opties zijn dan de kleine lening in de vorm van een minilening. Dat is namelijk best een kostbare manier van snel geld lenen. Gelukkig zijn er meerdere opties als het gaat om een kleine lening tot een bedrag van € 1000,-. De minilening is weliswaar wellicht nog altijd één van de meest populaire vormen, maar er is nog meer mogelijk.

De kleine minilening

snel 1000 euro lenen

Zoals reeds aangegeven is de minilening één van de meest bekende vormen van een klein bedrag lenen. Niet alleen overigens vanwege de hoogte van het bedrag, maar ook omdat het geld lenen zonder BKR toetsing is. Dit zorgt ervoor dat deze vorm van snel geld lenen voor veel meer mensen beschikbaar is.
Overigens willen wij u er wel graag op wijzen dat het ook gelijk één van de duurste vormen van snel geld lenen is, en een vorm waarbij u al binnen 30 dagen uw lening weer moet terugbetalen.

Klein bedrag lenen van particulieren

Wellicht heeft u er niet direct aan gedacht, maar het geld lenen van vrienden of kennissen kan een goede manier zijn om een klein bedrag te lenen. Zeker als het gaat om de kleine lening tot een bedrag van € 1000,- maakt u er kans op dat dit bij vrienden of kennissen nog altijd mogelijk is. Het is wellicht wat vervelend om te vragen, maar geld lenen van bekenden kan een goede oplossing zijn, mits u maar eerlijk bent over het doel van de lening, en de termijn van terugbetalen.

Kleine lening bij de bank

Een kleine lening bij de bank kan nog een prima vervanger zijn van de eerder genoemde mogelijkheden. Het is professioneel, en als u bij de eigen bank leent wellicht ook nog eens vertrouwd. Daarnaast is het goedkoper lenen, omdat u bij de eigen bank een stuk minder terug moet betalen bij het geld lenen via een minilening.